Summer Ready?

Zijn jullie ook klaar voor de zomer? Wij wel! Onze NEWCOMERS zijn klaar om je te laten schitteren! Maakt niet uit wat je bij ons koopt, het is gegarandeerd een succes. Want onze tassen zijn van echt en mooi leder en onze stainless steel sieraden zijn van hoge kwaliteit. Ze verkleuren niet, zijn waterproof en hypo-allergeen.

Bekijk de collectie

Einklappbarer Inhalt

KWALITEIT

Wat wij erg belangrijk vinden is dat de prijs/kwaliteit verhouding klopt. We kiezen onze producten echt met zorg uit. We hebben 1 goal: "HAPPY CUSTOMERS" Daar worden wij blij van. Maar echt blij! We willen jullie zien SHINEN met onze producten. Dus tag ons vooral op Instagram en laat leuke reviews achter.

KLEURVAST EN HYPOALLERGEEN

Één van de belangrijkste voorwaarde van onze producten is de kwaliteit. Wij vinden het erg belangrijk dat jij er lang plezier van hebt. Onze stainless steel producten zijn kleurvast. Dat wilt zeggen dat de sieraden bij normaal gebruik niet verkleuren. Je zou er in principe nog zelfs mee kunnen douchen en slapen en dag en nacht mee lopen; ze blijven mooi. Toch adviseren wij je om het contact met bijtende middelen te vermijden om de kleurvastigheid te behouden. Ook zijn onze stainless steel sieraden hypoallergeen. Dat wilt zeggen dat het geen allergische reactie veroorzaakt op de huid.

HIP EN BETAALBAAR

Ook vinden wij het belangrijk dat onze producten betaalbaar zijn. Wij gaan mee met de nieuwste trends zodat jij er helemaal hip bij loopt zonder dat je teveel betaald. Kies bij elke outfit een bijpassend sieraad en/of tas.

HET VERTROUWEN

Ons bedrijf bestaat nog amper een jaar; opgericht in Juni 2021. We willen een ieder bedanken voor het vertrouwen in ons. Ook willen we een ieder bedanken voor de mooie woorden in de vorm van reviews of persoonlijke emails. We blijven onze website en zo ook het aanbod aan producten door ontwikkelen om jullie steeds beter van dienst te kunnen zijn.

#SELFLOVE #SELFCARE #FASHION

VÍRONIQUE, afgeleid van Vironica of Veronica, betekent: “drager van de overwinning” of “zij, die overwinning brengt”. Met de nieuwe statement collectie breng je je sterke zelfverzekerde ik naar voren. Onze goal met zowel onze producten als onze blog is om jou een feel-good gevoel te geven. Want enkel als je je goed voelt, kun je de hele wereld aan. Give yourself some love, shop Víronique and join the community

FYI: De sieraden en tassen zijn echte eye-catchers en daardoor ook heel goed te combineren met any outfit. Good to know: onze sieraden verkleuren niet en onze tassen zijn gemaakt van echt leder.

1 von 3

Contact

Mocht u een vraag hebben of ons even persoonlijk willen spreken, kunt u ons bereiken via de e-mail of chat zoals hieronder weergegeven.

Email: info@vironique.com
Whatsapp Business: +31687282116

Ons postadres is:
VÍRONIQUE
Sean Macbridestraat 42
1102 JW Amsterdam
 
KvK: 54543959
BTW: NL002442836B84