Own your flaws

Own your flaws! Iedereen heeft ze. Wat voor de 1 een flaw is, is voor de ander een kracht of mooi of bewonderenswaardig. Een ieder vindt dat iets minder is van zichzelf ten opzichte van een ander. En een ieder zou iets willen hebben van een ander. Of het nou in de uiterlijke schoonheden is of in iemands persoonlijkheid of het leven dat iemand leidt. Het goede nieuws is: "het gras is niet groener aan de overkant". Want misschien denk jij dat een ander perfect is, terwijl diegene dat van jou of een ander denkt en graag ook iets van jou of een ander wilt hebben.

Belangrijk is dat je niet kijkt wat een ander heeft maar dat je je focust op jezelf. En al vind jij van jezelf dat je je gebreken hebt, accepteer en omarm ze.. want ze zijn van jou! Besef dat jouw gebreken jou jou maken. Besef dat je uniek bent in je soort met al je gebreken. Besef dat jouw gebreken in anderen hun ogen schoonheden of bewonderenswaardig kunnen zijn en leer jouw gebreken ook met liefde of bewondering te bekijken. HOU van jezelf precies zoals je bent want je bent goed zoals je bent. En als je van jezelf vindt dat je iets moet ontwikkelen, werk eraan, maar geniet tegelijkertijd van het proces van ontwikkeling. Bewonder je groei. Kijk met liefde naar jezelf. Niemand is beter dan jou.

We hopen dat we je geïnspireerd hebt om anders naar jezelf te kijken. We hopen dat je jezelf mooi vindt, dat je jezelf lief vindt, dat je jezelf sterk vindt, dat je jezelf goed vindt zoals je bent, want dat ben je. En als je ergens in wilt groeien, doe dat. Lees erover of zoek een coach die je kan begeleiden of bekijk filmpjes op YouTube erover. En blijf onze blogs volgen. We motiveren je graag om echt diep van binnenuit gelukkig te zijn met jezelf. Because you are worth it!

Veel liefs van Víronique ♥️

Zurück zum Blog