Self worth

"Once a woman realizes her worth, she is unstoppable". Dit, uiteraard niet zonder een reden. Los van dat wij alleen mooie producten geselecteerd hebben voor jullie, willen wij ook een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de vrouw. Een vrouw is sexy als ze zelfverzekerd is. Helaas zien wij om ons heen dat veel mensen en met name de vrouw "last" heeft van onzekerheid. Onzekerheid in hoe ze eruit ziet, onzekerheid in haar eigen waarde, onzekerheid in de maatschappij en ga zo maar door. Soms hebben ze het niet eens door dat bepaalde situaties zich voordoen door onzekerheid of staan ze er eigenlijk niet eens bij stil dat ze onzeker zijn en gaan ze allerlei dingen doen om hun onzekerheid te "camoufleren"... Niks mis mee, want iedereen moet doen wat goed is voor zijn of haar eigen tevreden gevoel. Belangrijk is dat jij als vrouw gaat ontdekken wat je waard bent. 


Hoe doe je dat?
1. Accepteer wie je bent.
2. Own your flaws.
3. Stel grenzen.
4. Hou meer van jezelf.
5. Leer luisteren naar je gevoel.

Het moment dat je deze stappen toepast en naleeft zul je zien dat je je steeds beter zult voelen en wordt je werkelijk unstoppable in alles wat je doet. Het is niet moeilijk, ook niet makkelijk, maar stap voor stap kom je er wel. Gun jezelf vooral veel tijd. 

Mocht je dit artikel interessant vinden, en deze journey met jezelf en ons willen beginnen, schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op instagram @vironiqueofficial.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan je reis. En het mooiste van alles: We helpen je gratis omdat wij het belangrijk vinden dat jij weet wat je waard bent en dat je lekker in je vel zit.

Veel liefs van Víronique ♥️

 

 

 

Terug naar blog