Consistentie

Hoe gaat het met het accepteren wie je bent? Lukt het om consistent te mediteren en visualiseren? Consistentie is the key. Ik weet het als geen ander dat het niet makkelijk is. Want ook ik vind het moeilijk om consistent dingen te doen. Maar het moet, anders gaan we ook met moeite bereiken wat we graag willen bereiken. Oké, laten we een planning maken. Want alleen met een planning krijg je overzicht. Lukt het niet om elke dag te mediteren en visualiseren, plan het dan net als sporten tenminste 2 tot 3 keer in de week.. het liefst voordat je met je dag begint of anders net voor je gaat slapen. Dat zijn de twee beste momenten om je intenties uit te spreken. Maar zoals je weet, moet je ook geloven. Je weet dat wat jij gelooft jouw waarheid is toch? Dus zorg ervoor dat je tijdens het mediteren en visualiseren ook gelooft. Je moet geloven in jezelf, in je waarde dat die hoog staat.

Terugkomend op consistentie. Dit geldt ook voor andere dingen. Niet alleen bij mediteren en visualiseren. Wil je afvallen? Dan moet je consistent een goede balans aanhouden met je voeding. Wil je 10 km hardlopen? Dan moet je consistent trainen om die 10 km aan 1 stuk door te kunnen volhouden. Wil je een mooie strakke huid in je gezicht? Dan moet je consistent gezichtsmassage of gezichtsyoga doen met bijbehorende gezichtsverzorging.

Zorg goed voor jezelf. Het is echt zó belangrijk. Door bewust goed voor jezelf te zorgen ga je jezelf ook steeds meer leren waarderen. Gaat het je lukken?

Veel en veel liefs weer van Víronique ♥️

Back to blog